• Minggu, 27 November 2022

Trending di Youtube, ini lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji yang ditanyakikan Putri Kristya

- Minggu, 29 Mei 2022 | 22:58 WIB
Lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji, Putri Kristya (Tangkap layar YouTube DC. PRODUCTION)
Lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji, Putri Kristya (Tangkap layar YouTube DC. PRODUCTION)

Jurnal Tinta - Dunia tarik suara di Indonesia semakin marak. Kali ini salah satu judul lagu Simpang Limo Ninggal janji yang dinyanyikan ulang oleh Putri kristya sedang populer.

Putri kristya menyanyikan ulang judul lagu Simpang Limo Ninggal Janji. Lagu tersebut tembus 700 ribu tayang di kanal YouTube.

Bahkan lagu tersebut trending di nomor 11 dalam kategori musik. Berikut ini lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji yang dilantunkan oleh Putri kristya.

Baca Juga: Dapat hadiah sepeda motor, Jalaluddin: ini untuk inventaris IPNU

oyo suwe (Suwe)
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Baca Juga: Inilah Ramalan zodiak hari ini, Pisces penuh keberuntungan dalam bisnis

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Halaman:

Editor: MUHAMMAD RASYIDI

Sumber: YouTube

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X